Ski og strandkjoler: Hvordan kombinere to ulike aktiviteter i sommer

Ski er en populær vinteraktivitet som mange nordmenn elsker å gjøre. Men visste du at du kan også nyte ski i sommer? Det finnes flere steder i Norge og utlandet hvor du kan stå på ski selv når solen skinner og temperaturen stiger. Og hvis du vil ha en pause fra snøen, kan du alltids ta med deg noen flotte strandkjoler og dra til nærmeste strand for å slappe av og sole deg.

Sommerkjoler og ski kan virke som en usannsynlig kombinasjon, men det er faktisk mulig å nyte begge deler i løpet av en norsk sommer. Mens solen skinner og temperaturen stiger, kan du kle deg i lette og luftige sommerkjoler for å nyte varmen. Men hvis du lengter etter litt vinteraktivitet midt i sommervarmen, kan du ta turen til en av Norges mange isbreer eller innendørs skianlegg. Der kan du ta på deg skiene og suse nedover bakkene mens resten av landet bader i sol. Så hvorfor ikke kombinere det beste fra begge verdener og nyte både sommerkjoler og ski i løpet av den norske sommeren?

Hvor kan du stå på ski om sommeren?

Det er ikke alle skianlegg som holder åpent om sommeren, men det finnes noen alternativer for deg som vil oppleve ski i varmere vær. Her er noen eksempler:

Stryn Sommerski: Dette er et av de mest kjente stedene for sommerski Norge. Her kan du stå på ski fra mai til juli på breene ved Strynefjellet. Du kan velge mellom alpint, telemark, snowboard og langrenn, og nyte den vakre naturen rundt deg.

Hintertux Gletscher: Hvis du vil reise litt lenger, kan du dra til Østerrike og besøke Hintertux Gletscher. Dette er et av de få skianleggene i Europa som har åpent hele året. Her kan du stå på ski på over 3000 meter over havet og nyte den fantastiske utsikten over Alpene.

Rebecka