Bilinnredning til skientusiasten

En ryddig bil er viktig uansett hva du bruker den til. Hvis det er en firmabil, er du helt avhengig av å finne tingene dine når du er ute på jobb. Da vil en god bilinnredning gi alle småsaker sin egen plass, og du slipper å rote gjennom ale innholdet i bilen for å finne den lille delen du trenger.

Orden på fritidsutstyr

Men det er minst like viktig å holde orden i bilen når du skal på skitur eller bilferie. Og bilinnredning er ikke bare noe for firmabiler. Fordelen med å innrede bilen, er at god bilinnredning skaper orden, uansett hva du trenger å sortere. Det er mange småting og tilbehør som skal være med på skituren, også, og det er viktig at alt oppbevares trygt og ikke bare slenges inn bak i bilen. Bilinnredningen forhindrer at ting blir skadet, og gir deg dessuten muligheten til å feste løse gjenstander når du skal kjøre. Dette er også viktig for trafikksikkerheten. Når det er orden i ting, blir det som regel også bedre plass i bilen, for en bilinnredning gjør det mulig å lagre ting i høyden, ikke bare på gulvet. Dermed får du utnyttet mer av bilens volum.

Alt klart til bruk

Hvis alt skiutstyret har sin faste plass i bilen, er det også lett å komme seg ut. Alt er alltid med, og du slipper å pakke ut og inn hver gang du skal på tur. Det kan jo bli mange skiturer i løpet av vinteren, og da er det enkelt å bare oppbevare tingene i bilen. Dette fungerer selvsagt best hvis du lagrer skiutstyret i en privat bil, ikke i firmabilen. Men Worksystem selger også bilinnredning til helt vanlige familiebiler, alt fra lastsikring til ekstralys og dobbeltgulv. Velg blant ferdige sett til bilen, eller plukk ut det du har mest behov for. Takutstyr kan også være en god løsning for skiutstyr.

Mer kjøring til skiføret

Med varmere klima, må mange kjøre stadig lengre for å ta en skitur. Det er ikke sikkert det blir skiføre i eller ved byen, i hvert fall ikke dersom du bor langs kysten. For en skientusiast er dette synd, men da er det desto viktigere at bilen er ferdig pakket med skiutstyr når du faktisk har tid til å kjøre opp i høyden eller inn i landet. Du sparer tid på å pakke, og kan bare kjøre i vei til hvite bakker og vidder.

Ski

Rebecka