Drømmen om det lange svev

Er du en av mange som drømmer om å gli av gårde gjennom luften som skihopperne gjør? Å bare slippe seg helt fri og sveve frem som en mektig ørn, med bakken og trærne langt under deg der nede? Bare det å se på skihopperne få til dette fra sofaen hjemme kan være nok til å at det kribler litt i magen. Det å faktisk gjøre det er nok en helt ekstrem følelse man ikke kan få mange andre steder, og spesielt de første gangene. Det er nok lett å tenke på alle tingene som kan gå galt med landingen mens man svever helt der oppe. Men heldigvis går det nesten alltid bra for skihopperne til slutt hver eneste gang.

Hvordan kan du få denne følelsen?

Det finnes også mange andre måter å oppfylle denne drømmen om å føle seg fri og slippe adrenalinet løs. Selv om du ikke kan hoppe på ski har du flere alternativer å velge fra. For eksempel kan du vurdere om du vil hoppe i strikk eller til og med i fallskjerm. Det finnes flere firmaer her i Norge som driver med begge deler, og det passer for de fleste – så lenge man tør selvfølgelig. Det koster litt – men ikke så veldig mye – og opplæringen på forhånd pleier å være rask og effektiv. Altså er du klar for å hoppe ganske raskt, og du får vite alt du trenger å vite. dårlig vær hindrer ingen av de mest dedikerte entusiastene, men det er nok en fordel å ta det en klar og fin dag. Ikke bare er det sikrere, men du får også se mye mer av hva som skjer rundt deg.

Etter det første hoppet

Etter din første opplevelse med ekstremsport kommer du nok til å sove veldig dypt og godt. For opplevelser som dette kan være veldig utmattende og overveldende, men allikevel på en god måte. Har du en myk og god seng eller en praktisk sovesofa som er lett å klappe sammen kan du sove godt og drømme om neste eventyr. Dessuten tar mange av firmaene som driver med dette både bilder og videoer, spesielt de som driver med hopp i fallskjerm. Dermed får du både en påminner for livet om hvor spennende og fritt det føltes og et bevis når du skal skryte til venner og bekjente i etterkant. Og hvem vet? Kanskje du virkelig får smaken for det, og kanskje du bestemmer deg for å gjøre det til en fast aktivitet?

admin