Klar for ski i fjellet – her er alle gode tips til utstyr

Det er lurt å sette seg ned med tegneblokka om man skal designe en perfekt skiferie. Du er kanskje av den aktive personen som helst vil prøve alt hele tiden. Eller kanskje du helst vil ligge på terrassen og bli brun i påskesola? Uansett dine ønsker, her kommer en grundig gjennomføring av utstyret du trenger på skifjellet.

Men har du ikke råd til skiferie? Og maser barna om å feriere i skibakkene? Kanskje du har verdier du ikke visste om? Få en ny verdivurdering og en samlende refinansiering, da er drømmen om ferie på fjellet ikke langt unna. Da kan du endelig gi hele familien en velfortjent pust i bakken!

Randonne-ski

Randonne-ski er noe som har kommet for fullt de siste årene. Det er muligheten din for å nå de høyeste toppene uansett. Man smetter på seg skiene og kan gå skitur opp selv stupbratte bakker. Randonne-ski koster fra 6000 kroner, og da får du de beste skiene du kan bruke off-piste og i bakken.

Dette er såkalte Freeride All Mountain ski som du kan bruke som du vil. Sleng de gamle langrennsskiene og sats på en helt ny sport.

Skredutstyr

Det er helt klart mest spektakulært å feriere utenfor løypene. Men vi har sett stadig flere eksempler på at frikjøring kan utløse skred. Mange tar litt for stor risiko for de mest spektakulære øyeblikkene. Det er derfor viktig å ha rett skredutstyr dersom skredet skulle gå. Slikt utstyr kan redde liv, så derfor bør en refinansiering ikke være problemet dersom du elsker å ferdes i fri natur. Skredutstyr du må ha:

  • Søkestang
  • Spade
  • Lavinesøker
  • Hjertestarter

Når uhellet er ute, så er det godt å vite at man har det som trengs for å redde liv.

Alpinklær

Skibakken er utstillingsvinduet for mange. Da kommer man ikke utenom kule alpinklær. Det holder ikke å se kul ut, man må også ha klær som man holder seg varm i og som beskytter mot vind og vær. Ski-fjellet kan både være kaldt og utrivelig, men samtidig behagelig med gode temperaturer.

Refinansiering er oppklarende, men det er fortsatt en gjeldspost. Det betyr at du kan forholde deg til en regning, og ikke mange. Det er lettere å grave den opp av rotet på desken når det i tillegg er en faktura du kan legge inn til faste trekk.

Skiferier til utlandet

Kanskje drømmen er å oppleve Alpene, Asorene eller Andes? En etterlengtet ferie som kan gi deg og dine overskudd i en ellers travel hverdag.

Skole, lekser, arbeid og fritid ordner ikke opp for en skikkelig ferie. Det er ikke umulig å få det til selv om økonomien er litt skakkjørt. En refinansiering setter eiendommene dine på prøve, men de er mer verdt enn du trodde. Det som skjer da er:

  • Banken skaffer en verdivurdering
  • Bedre betingelser på lånet vil gis
  • Refinansiering lar drømmen bli virkelighet

Utstyr deg med en skikkelig skiferie

Vi har sett på hva du trenger for skifjellet og hvordan du kan realisere drømmene om det. Enten du vil stå på ski i norske eller utenlandske fjell, sørg alltid for å være trygg. Refinansiering sørger for at også din økonomi er sikret. En skiferie er ikke lenger enn noen tastetrykk unna!

Rebecka