Skinasjonen Norge

Ut på tur – aldri sur

Kanskje burde flere nasjoner kopiere den norske friluftsentusiasmen. Akkurat som vi kopierer andre lands mattradisjoner. Se for eksempel på Italia. Vi nordmenn elsker jo både pasta og pizza.

Har du noen gang tenkt på hvor enkelt det er å ta med seg et måltid med varm pasta når du skal på skitur? Du trenger ikke en gang bruke lang tid på å tilberede den, for det har Barilla.com gjort for deg. De produserer pasta i mange former og varianter, i tillegg til smakfulle sauser, både tomatsauser og pestosauser. Du vil garantert finne noe du liker om du sjekker nettsidene til Barilla.com, der de har fyldig informasjon om produktutvalget.

Da kan du enkelt snekre sammen et varmt pastamåltid før dere legger av gårde på skitur. Deretter kan du putte den i mattermoser, så holder den seg varm i flere timer fremover.

Uten mat og drikke, duger helten ikke, er et godt norsk ordtak som vi vel må være enige i at stemmer.

Nordmenn er født med ski på beina! Den setningen har du nok hørt mange ganger før. For det er få nasjoner som har så mange skigåere som oss.

For selv om påsken kommer langt uti april og gradestokken viser sommer i lavlandet, så pakker altså nordmenn sekken og drar til fjells. For de skal ha snø. De skal stå på nedoverski og bortoverski. Alle som for få dager siden hylte om at de var ferdige med vinteren, er nå på full fart mot vinteren igjen.

Ja, vi er et merkelig folkeslag. Derimot er det jo bra da, at vi nordmenn kommer oss ut og får frisk luft. For der er vi i en særklasse. Folk som flytter til Norge forstår lite av den hangen vår til å komme oss ut. Enda mindre når vi i tillegg fester to planker til beina.

God skitur & smakelig måltid!

Rebecka