Riktig tøy for den siste påskesnøen

Når snøen smelter og vinteren er på hell, så er det deilig å gå lange skiturer i fjellheimen. Men mange tror de kan blotte vinterhuden for å få mer sol. Det er ganske farlig med tanke på solstikk, solbrenthet og uttørking av huden.

Men varmen og sola er deilige tilskudd etter en lang vinter. Og det er viktig å eksponere huden mer og mer for sol utover våren. En tettsittende seamless tights har alltid perfekt passform fordi materialet er elastisk. Dessuten er seamless tights å foretrekke siden den ikke har sømmer som kan gnage på kroppen. De har bedre pusteevne og sørger for ditt feminine uttrykk.

Hvorfor man alltid skal være godt kledd

Men selv om påskefjellet kan være idyllisk, så er det kort vei mellom deilig vårvær til ubehagelig blåst. Plutselig er man langt fra hytta i kraftigere vind enn man trodde. Dersom været har gjort at du kunne slippe jakka og bare nyte den deilige sola, så håper vi for guds skyld at du hadde en sekk med deg. For nå må du komme deg i ly så fort som mulig. Det er ikke uten grunn Røde Kors og Redningssentralen alltid går ut med varsler om dette i påsken.

Hvordan få en fin skiopplevelse

Ullongsen din kan faktisk bli i varmeste laget når du skal ut på påsketur. I stedet kan du bruke seamless tights og heller ha på noen leggings for å gjøre dagen perfekt. De har en komprimerende effekt uten trykk, slik at passformen er universell. Har man dette som base, kan man ha lette klær utenpå. Men sørg alltid for den sekken med plass til vindtette ytterklær som du forsikrer deg med. Vi nevner ikke solkrem, vaselin, solbriller og annen beskyttelse da dette gir seg selv. Men dette er noe man alltid må ha på.

Unge har mindre erfaring

Er man ung som skal ut på hyttetur med gjengen er det lett å glemme disse tingene. Man har blitt vant til at alt ordnes for seg, og når man skal dra på tur for første gang alene, så er det lett å glemme de viktigste tingene. Men en fordel unge har i dag, er at de kan finne informasjon på internett. Det er derfor vi så ettertrykkelig nevner disse tingene. For hvert år skjer det tragiske ulykker på fjellet som kunne ha vært unngått. Det må også du huske på i påskefjellet.

Rebecka